Inloggen MIJN DE HUISMEESTERS

Wij zoeken een planvoorbereider!

07 november 2019

Wij zoeken een planvoorbereider!

Wij vinden dat iedereen prettig moet kunnen wonen. Dat is meer dan een huis alleen. Het zijn ook de buurt, de voorzieningen en de verbinding met anderen. Wij werken daarom dagelijks aan onze verdere professionalisering en klantgerichte dienstverlening.

De kerntaak van je functie: voorbereiden van het investeringsonderhoud
Je vertaalt plannen naar concrete acties en maatregelen, een planning en kostenraming. Risico’s breng je in kaart en je doet voorstellen deze te beheersen. Je levert informatie aan die van belang is voor aanbestedingen. Je stelt de nodige documenten op voor een soepele en gedegen besluitvorming. Je levert gegevens aan voor de diverse rapportages.

Wij zoeken iemand met dit profiel

  • je staat redelijk aan het begin van je loopbaan en wilt jezelf ontwikkelen

  • je werkt planmatig en nauwgezet

  • je bent oplossingsgericht en kijkt verder dan je neus lang is

  • je hebt kennis van installatietechniek en vastgoedrekenen

  • je hebt een HBO werk- en denkniveau

Wil je werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke betekenis? Werk je graag samen met anderen aan een gezamenlijk doel? Wil je jouw kennis en vaardigheden inzetten voor het verbeteren van ons bezit? Houd je van hard (samen) werken? Dan zoeken wij jou! Solliciteer dan naar onze vacature!

Een brief en CV kun je tot woensdag 20 november mailen naar solliciteren@dehuismeesters.nl. De gesprekken vinden plaats op woensdag 27 november. Een persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de procedure.

 

Klik hier voor de uitgebreide vacaturetekst.