Ondernemingsplan

“Volgend jaar wil ik een halve marathon lopen.”
“Wauw, super. Hoeveel kilometer loop je nu?”
“Nou… ik ben net begonnen met hardlopen. Ik denk dat ik nu zo’n 5 km loop.”
“Zo, dat is een gedurfd doel dan. Hoe werk je daar naartoe?”

Zomaar twee medewerkers in gesprek bij het koffiezetapparaat van De Huismeesters. Het gesprek laat mooi zien wat een Groot Gedurfd Doel met mensen kan doen. Het inspireert. Geeft richting. Het laat duidelijk zien dat er wel het een en ander nodig is om te komen waar je wilt. Dat er een plan nodig is.

Bij De Huismeesters werken we als organisatie ook aan een nieuw plan
Voor volgend jaar. En de jaren daarna. We maken een nieuw ondernemingsplan voor 2025 - 2029. De grote lijn – alles over wie we zijn en waar we voor staan – is bekend. Die informatie haalden we op tijdens onze week van betekenis in juni 2023. En schreven we op in ons boek van betekenis. Nu komt de nadere invulling: onze strategische doelen voor de komende jaren; de aanpak die we kiezen om daar te komen.

Op deze webpagina kun je het proces om te komen tot ons ondernemingsplan volgen
We delen tussentijdse resultaten met iedereen die het maar wil lezen. Want als je écht iets wilt bereiken, dan kun je alle support gebruiken. Als je een halve marathon wilt lopen, is een beetje support langs de route en tijdens het trainen ook wel fijn. Ook in ons werk zijn we nauw verbonden met anderen. Mensen die bij ons huren, mensen in de buurt, samenwerkingspartners. Samen zijn we altijd in de buurt.

We betrekken mensen op verschillende manieren
We gaan in gesprek, stellen vragen via ons intranet en LinkedIn, versturen een vragenlijst, gebruiken bestaande informatie – bijvoorbeeld vanuit de benchmark en de visitatie – en hangen schrijfposters in ons pand. Houd LinkedIn of deze webpagina in de gaten als je actief op de hoogte wilt blijven.

Dus… lees je mee? Doe je mee?
Deel gerust alles waarvan jij denkt dat het ons verder gaat helpen om onze ambities te bereiken. Stuur gerust een mailtje: communicatie@dehuismeesters.nl of praat mee op LinkedIn.

Volg het proces en praat mee

Praat mee over ons 'Grote Gedurfde Doel'

Een ambitieus maar haalbaar doel ver in de toekomst. Een doel dat inspireert en richting geeft. Een beetje zoals ‘we zetten dit decennium de eerste man op de maan en brengen hem veilig terug’

Sterke Punten (1)

Zo gaan we te werk de komende maanden

Ons huidige ondernemingsplan loopt tot 2024. Dit jaar maken we dus een nieuw plan, voor de periode vanaf 2025. Hoe pakken we dit aan? Je leest er alles over in dit bericht.

Ontwerp Zonder Titel (1)