We gaan van start in het centrum en De Buitenhof

We hebben akkoord! Dat betekent dat we van start kunnen aan de Sledemennerstraat/Dwarsstraat in het centrum, en de Oldambtlaan/Reiderlandlaan in De Buitenhof. De woningen worden verbeterd door het plaatsen van zonnepanelen. In het centrum wordt naast het plaatsen van zonnepanelen, ook planmatig onderhoud uitgevoerd in de woningen.

Wat zijn de plannen?
Oldambtlaan en Reiderlandlaan
De woningen aan de Oldambtlaan en Reiderlandlaan zullen voorzien worden van zonnepanelen. Zo besparen bewoners op energielasten en dragen we bij aan een beter milieu. Ecorus is gestart met de voorbereidingen van het project. Meer informatie over het project in De Buitenhof is hier te vinden.

Sledemennerstraat en Dwarsstraat
De woningen aan de Sledemennerstraat en Dwarsstraat zullen ook voorzien worden van zonnepanelen. Tevens worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd om de woningen comfortabeler te maken. Zo voeren we onderhoud uit aan de keuken, douche en het toilet. Maar ook aan het dak, balkon en de gevel. Boekema is inmiddels gestart met de voorbereiding van het project. Meer informatie over dit project is hier te vinden.

Verbeterde en energiezuinige woningen
We zijn blij dat we van start kunnen gaan en mogen werken aan het realiseren van verbeterde en energiezuinige woningen. Na de uitvoering van de werkzaamheden hopen we dat er nog lang, met veel plezier, van de verbeterde woningen genoten mag worden.