Vanaf 18 januari maakt De Huismeesters gebruik van Mind2pay

Vanaf 18 januari maakt De Huismeesters gebruik van het systeem Mind2pay. Dit systeem herinnert huurders aan het betalen van de huur. Huurders kunnen een e-mail, telefoontje of een sms krijgen van Mind2pay. 

De Huismeesters maakt gebruik van Mind2pay omdat het systeem werk uit handen neemt. Dat is fijn, want zo hebben onze medewerkers meer tijd voor persoonlijk contact met die huurders die dat nodig hebben.  

Belrobot
Mind2pay maakt gebruik van een belrobot. Huurders die achterlopen met de huur, kunnen gebeld worden door 088 001 66 64. Dat is de belrobot. Huurders kunnen bij de belrobot aangeven dat zij de huur meteen overmaken. Ook kunnen zij om een sms of e-mail met betalingsgegevens vragen.  

Informatie 
Huurders zijn per e-mail geïnformeerd over het in gebruik nemen van Mind2pay. Ook op onze website staat informatie over het betalen van de huur.  

Kun je de huur niet betalen? Neem contact op! 
Een huurachterstand is al vervelend genoeg. Maar het laatste dat je wilt, is een deurwaarder op je stoep. Of nog erger, dat je uit je huis moet. Tref een betalingsregeling via onze website of bel ons op nummer 050-365 7190. Zo voorkom je dat betaalproblemen schulden worden. Samen zoeken we naar een oplossing die bij jouw situatie past.