Open Huis: Bernlef zoekt bewoners met lef

De Huismeesters heeft per direct zeven woningen beschikbaar in appartementencomplex Bernlef. Geïnteresseerden kunnen de woningen bezichtigen tijdens een Open Huis op 12 mei van 12:00 tot 15:00 uur. Ook Dignis, die Zorg Thuis in Bernlef mogelijk maakt, is aanwezig. Wijkrestaurant ‘Buurten bij Bernlef’ is geopend voor een gratis kopje koffie met wat lekkers.

De afgelopen periode stonden de 7 woningen in Bernlef leeg. De Huismeesters besprak met huidige bewoners wat er moest gebeuren om van Bernlef weer een aantrekkelijke woonomgeving te maken. De binnentuin, de ontvangsthal en de leegstaande woningen werden opgeknapt. “Maar op een fijne woonomgeving heb je vooral zelf veel invloed. We zoeken daarom nieuwe bewoners met lef, die er met elkaar iets van willen maken”, aldus een van de huidige bewoners.

Volop voorzieningen
De woningen zijn voorzien van compact en eigentijds sanitair en een moderne keuken. De ligging is perfect, tegenover winkelcentrum Paddepoel. Er is een lift naar iedere etage. In de ontvangsthal en op de verdiepingen is voldoende ruimte voor een eventuele scootmobiel of rollator. Zorg Thuis is via Dignis eventueel gemakkelijk dichtbij huis georganiseerd. Daarnaast bevinden zich verspreid over het gebouw diverse ontmoetingsplekken. Zoals wijkrestaurant Buurten bij Bernlef.

Persoonlijke rondleiding
Het Open Huis vindt plaats van 12.00 tot 15.00 uur. Er is vrije inloop. Bezoekers die zeker willen zijn van een persoonlijke rondleiding kunnen zich opgeven bij De Huismeesters. Bel 050 365 7171 of mail info@dehuismeesters.nl. De persoonlijke rondleiding vindt plaats in de ochtend.

Kijk voor meer informatie over Bernlef op www.dehuismeesters.nl/bernlef