In de buurtbrief: alles over energielasten

De prijzen van gas en energie zijn gestegen. Dat merk je waarschijnlijk aan je energierekening. We begrijpen goed dat je je zorgen maakt. Wij willen je zo goed mogelijk helpen. Ben je huurder bij De Huismeesters? Dan ontving je vandaag per e-mail onze ‘in de buurtbrief’. Die staat dit keer helemaal in het teken van energielasten.

Natuurlijk is er ook op onze website het een en ander te vinden over duurzaam wonen, energie- en gasprijzen. Zo vind je:

Energiezuiniger
Verduurzamen helpt mee om het verbruik van gas en energie te verlagen. De Huismeesters heeft daarom sinds 2018 al 1412 woningen in Groningen energiezuiniger gemaakt. Daar gaan we stap voor stap mee door. Als je in een woning van De Huismeesters woont met een energielabel E, F of G dan wordt jouw woning uiterlijk in 2028 verduurzaamd. Tenzij je in een monument woont of jouw woning gesloopt wordt.

In de buurtbrief
Heb je de ‘in de buurtbrief’ niet ontvangen? Misschien is je e-mailadres nog niet bekend bij ons. Stuur een mail naar info@dehuismeesters.nl, vermeld daarbij op welke adres je woont en we zorgen dat je e-mailadres gekoppeld wordt aan onze administratie.

Je kunt onze in de buurtbrief ook hier downloaden.