Gratis energiebesparende middelen in de buurt... De hoogte

Donderdagmiddag deelden we gratis energiebesparende middelen uit in de buurt 'De Hoogte'. Van radiatorfolie tot LED-lampen; huurders stelden zelf een pakket ter waarde van €50,- samen. 

Diverse mensen namen pakketjes voor hun buren mee. Daar zijn we heel erg blij mee, samen maken we de buurt. "Mijn buurvrouw is ziek, dus ik heb haar brief ook meegenomen. Het is allemaal al moeilijk genoeg, we moeten elkaar een beetje helpen", vertelde een buurtbewoner.

Samen in de buurt
Het eerste uur liep het storm en stond er een rij tot aan het hek 
van de speeltuinvereniging. Zo'n 275 huurders haalden energiebesparende producten op. BSV De Hoogte stelde koffie en thee beschikbaar. Ook Bert van Weeren van de huurdersraad was aanwezig. Fijn dat we op deze manier samen voor onze huurders in de buurt kunnen zijn. 

Van Vinkhuizen tot...
Eerder deelden we al materialen uit in Vinkhuizen. Binnenkort delen we ook in andere buurten energiebesparende middelen uit. Op 7 december zijn we bijvoorbeeld in de Indische buurt. Huurders krijgen hierover vooraf een brief.

Tip
Kijk ook eens op onze website voor gratis tips om zelf aan de slag te gaan met je energieverbruik. Of lees de veel gestelde vragen en antwoorden over energielasten.