Coronavirus en de richtlijnen van De Huismeesters

Update: 18 mei 2020

Vanaf 18 mei voeren wij ook niet spoedeisende reparatieverzoeken weer uit. U kunt alleen online reparatieverzoeken via ons klantportaal doorgeven. Lukt dit echt niet? Dan kunt u ons bellen via ons algemene nummer (050) 365 71 71.

Wij komen alleen bij u langs als u gezond bent. Wij bellen u hierover voordat wij langskomen. Wij werken volgens de regels 'samen veilig doorwerken'. Deze kunt u lezen op deze website. Ook vragen wij u de flyer 'reparatieverzoeken' goed door te lezen. Zo weet u wat wij van u verwachten. En kunt u lezen wat wij van u vragen.

Wij zijn bereikbaar en helpen u graag, maar ons kantoor blijft voorlopig nog gesloten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We helpen u graag per mail of telefonisch
We zijn bereikbaar. U kunt contact met ons opnemen door:

De wachttijd kan iets langer zijn. Wij vragen om uw begrip hiervoor. Is uw vraag niet dringend? Stuur dan een mail naar info@dehuismeesters.nl.

Wilt u uw huur betalen?
Ons incassoproces gaat gewoon door. Dat betekent dat u de huur op dezelfde wijze betaalt als anders: met een automatische incasso, AcceptEasy of een periodieke overboeking. Wilt u een betalingsregeling treffen? Dit doet u via mijndehuismeesters.nl. Omdat ons kantoor gesloten is, kunt u niet op kantoor komen voor een betalingsregeling. 

Heeft u uw huur opgezegd?
Wij voeren woninginspecties en werkzaamheden alleen uit in lege woningen. Heeft u een afspraak staan? Dan bellen wij  met u. En leggen u uit hoe we te werk gaan.

Heeft u binnenkort een bezichtiging voor een woning?
Bezichtigingen vinden alleen plaats in een lege woning. Krijgt u een woning aangeboden? Dan kunt u de sleutels bij ons kantoor afhalen. Zijn de sleutels er nog niet? Dan blijft het aanbod langer gelden. Bel van te voren met ons om dit af te stemmen. 

Gaan bewonersbijeenkomsten door?
Alle geplande huisbezoeken, spreekuren en andere bijeenkomsten gaan niet door. Heeft u een afspraak met ons? Dan bellen wij u. 

Heeft u een lift in uw gebouw?
Deze kunt u blijven gebruiken. Maak met maximaal twee personen gebruik van een lift. En houd afstand.

Algemene adviezen 

  • was uw handen regelmatig
  • hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes
  • geen handen schudden
  • houd afstand, in ieder geval 1,5 meter

Uitleg coronavirus klik hier.