Inloggen MIJN DE HUISMEESTERS
//} %>
//} %>
IK HUUR

Gerelateerde links

De Huurcommissie is een landelijke, onafhankelijke overheidsorganisatie. Zij geven informatie over het huurprijsbeleid en de uitvoering daarvan. Ook doen ze uitspraak over geschillen over huurprijs, onderhoud en servicekosten van de woning.

 

De Nederlandse Woonbond is de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden. De Woonbond staat voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare, veilige wijken en sterke huurdersorganisaties. De Woonbond helpt huurders met problemen.

(On)tevreden

Wij zien graag tevreden huurders. Daar doen we ons best voor. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Laat het ons weten.

Heeft u een verbetervoorstel of een tip?
Heeft u niet direct een klacht, maar een verbetervoorstel of een tip voor ons? Klik hier en laat het ons weten!

Wilt u een klacht indienen over bijvoorbeeld overlast?
Overlast kunt u melden via uw eigen persoonlijke pagina in Mijn De Huismeesters. U kunt ook bellen met ons via telefoonnummer 050 - 365 71 71 of een e-mail sturen naar info@dehuismeesters.nl

Heeft u een klacht over onze dienstverlening?
Een klacht over onze dienstverlening kunt u alleen schriftelijk melden. U kunt hiervoor het onderstaande klachtenformulier gebruiken of een e-mail sturen naar info@dehuismeesters.nl.

Wij nemen uw klacht zorgvuldig in behandeling en hopen hem samen met u op te lossen. Lukt dat niet, dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Klachtencommissie.

KLACHTENFORMULIER
* is een verplicht veld