Vacatures en stages

Bij De Huismeesters vinden we dat iedereen - nu en in de toekomst - recht heeft op een thuis. We brengen daarom mensen samen die een thuis willen creëren. Een plek waar je je veilig voelt en waar je jezelf kunt zijn. Samen zetten we ons in voor mensen die een woning bij ons huren. We zijn altijd in de buurt. Wil jij je ook inzetten voor mensen die een woning bij ons huren?

Open sollicitatie
Wil je graag altijd in de buurt zijn voor mensen die een woning bij ons huren? Maar zijn er op dit moment geen vacatures? Een open sollicitatie mag altijd! Je kunt jouw sollicitatie versturen naar onze afdeling P&O per e-mail: solliciteren@dehuismeesters.nl

Studeer je nog?
Dan maak jij misschien wel het verschil met je stage of afstudeeronderzoek. Ben jij nieuwsgierig naar onze organisatie of denk je een mooi onderzoek te kunnen doen binnen onze organisatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan denken wij met je mee! We hebben regelmatig plaats voor leerlingen en studenten van verschillende opleidingen. Denk aan communicatie, bouwkunde of facilitaire dienstverlening. 

Veel gevraagd over Vacatures en stages

Ik heb interesse in een (afstudeer)stage/onderzoek bij De Huismeesters. Hoe kan ik mijn interesse kenbaar maken?

Algemeen

Ben je geïnteresseerd in een stage of afstudeeronderzoek bij De Huismeesters, stuur dan een e-mail naar solliciteren@dehuismeesters.nl. Vertel ons meer over jouw studierichting, gewenste stageperiode, interesses en ambities.

Je aanvraag wordt doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Als wij ruimte hebben voor een stagiaire, dan nemen wij contact met je op.