Onderhoud woning

Goed wonen, dat is belangrijk. We willen graag dat je een fijne plek hebt om thuis te komen. Of je nu een nieuwe of een oude woning hebt... overal is wat te doen.

Het onderhouden van je woning doen we samen. Maar wij nemen het grootste onderhoud voor onze rekening. Staan er in de toekomst onderhoudswerkzaamheden in jouw woning op de planning? Dan brengen we je hier tijdig van op de hoogte. 

Reparatieverzoek
Als er iets kapot is, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Zo voorkomen we dat we met spoed bij je langs moeten komen. Of dat er iets moet worden gerepareerd in het weekend. Je kunt via onze website direct een reparatieverzoek indienen. Je mag ons natuurlijk ook bellen op 050 - 365 71 71 of mailen info@dehuismeesters.nl

Veel gevraagd over Onderhoud woning

Wie is er verantwoordelijk voor het schilderwerk in en rondom mijn woning?

Algemeen

Je dient als huurder de binnenkant van de woning te onderhouden. De muren mag je schilderen of behangen. Hiernaast zorg je als huurder ook voor het schilderen van de binnenkant van raamkozijnen en van de deuren in de woning. Kunststofdeuren en kozijnen mogen niet geverfd worden.

Als je verhuist moet de woning wel goed verhuurbaar zijn
Dit betekent dat als je de muren in een extreme kleur verft, je deze bij oplevering van de woning in een neutrale kleur moet achterlaten. De opzichter bespreekt dit met jou tijdens de voorinspectie van de woning.

De buitenkant van de woning onderhoudt De Huismeesters.
Wij schilderen de buitenkant van de woning en de buitenzijde van schuren en bergingen. Vaak voeren wij deze werkzaamheden uit in het gehele complex. Wij sturen het gehele complex hier vooraf een brief over.