Sleutels inleveren

Heb je je huur opgezegd? Dan vragen we je de sleutels van je woning op de einddatum van je huurcontract vóór 15.30 uur bij ons in te leveren. Je mag de sleutels natuurlijk ook eerder bij ons inleveren dan de einddatum van je contract. Je kunt de sleutels afgeven bij onze balie of je mag ze door de brievenbus gooien. 

Algemene sleutels
Naast de sleutels van je voordeur, vragen we je ook om de algemene sleutels van de portiek en/of brandgang in te leveren. Lever je niet alle sleutels in? Dan kan het zijn dat we €12,50 in rekening brengen.

Overige sleutels
De binnendeur, raam- en kastsleutels mag je achterlaten in de deuren en ramen van je woning. 

Verhinderd?
We rekenen erop dat je op de afgesproken dag de sleutels voor 15:30 bij ons inlevert. We maken afspraken met nieuwe huurders en deze willen we graag nakomen. Lukt het je door omstandigheden toch niet om de sleutels optijd in te leveren? Neem dan contact met ons op via 050 - 365 71 71.

Veel gevraagd over Sleutels inleveren

Hoe lever ik mijn sleutels in?

Algemeen

Je levert de sleutels op de einddatum van je huurcontract voor 15.30 uur bij ons in op kantoor. Je kunt de sleutels bij ons afgeven of door de brievenbus gooien. Je kunt de sleutels altijd eerder bij ons inleveren dan de einddatum van je huurcontact.

Je dient de algemene sleutels, van de portiek en/of brandgang, volledig in te leveren. Op het verhuisrapport kun je zien hoeveel sleutels je bij ons in moet leveren. Bij ingang van het huurcontract heb je van elk slot drie sleutels ontvangen. Als je onvoldoende algemene sleutels inlevert, dan brengen wij hier €12,50 voor in rekening per sleutel. Je ontvangt hiervoor een factuur

De binnendeur, raam- en kastsleutels laat je achter in de deuren en ramen van de woning. Ook de afvalpas laat je achter in de woning.

Lever je de sleutels niet op tijd in? Dan brengen wij extra kosten in rekening. 

Ik heb de huur opgezegd. Ik kan de sleutels niet op tijd inleveren. Wat nu?

Algemeen

We rekenen erop dat je op de afgesproken dag de sleutels voor 15:30 bij ons inlevert. Wij maken afspraken met nieuwe huurders en die willen wij graag nakomen. Lukt het door omstandigheden toch niet? Neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn huur opgezegd en er ontbreken sleutels. Wat nu?

Algemeen

Je dient de algemene sleutels, van de portiek en/of brandgang, volledig in te leveren. Op het verhuisrapport kun je zien hoeveel sleutels je bij ons in moet leveren. Bij ingang van het huurcontract heb je van elk slot drie sleutels ontvangen. Als je onvoldoende algemene sleutels inlevert, dan brengen wij hier €12,50 voor in rekening per sleutel. Je ontvangt hiervoor een factuur.