Betaalwijze

Als je een woning huurt bij De Huismeesters, betaal je iedere maand huur. In je huurcontract staan alle afspraken over het betalen van de huur. Je betaalt je huur vooraf vóór de eerste dag van de maand. 

Een automatische incasso is de makkelijkste manier om de huur te betalen. Betalen via automatische incasso regelen we bij de ondertekening van het huurcontract. Wil je overstappen naar automatische incasso? Geef dit dan door via Mijn De Huismeesters. 

Veel gevraagd over Betaalwijze

Op welke wijze kan ik de huur betalen en hoe geef ik wijzigingen door?

Algemeen

Je kunt op drie manieren de huur maandelijks aan De Huismeesters betalen. Geef je wijze van betalen door via Mijn De Huismeesters

1. Huur automatisch laten afschrijven
Bij een automatische incasso schrijven wij de huur op de eerste van de maand van je rekening af. Als de eerste van de maand in het weekend valt, dan schrijven wij de huur op de eerstvolgende werkdag af.
Als het formulier voor de 19e van de maand bij ons binnen is, dan wordt de huur van de eerstvolgende maand automatisch van je rekening afgeschreven.

2. Huur betalen via een betaallink
Je ontvangt maandelijks van dehuismeesters@mind2pay.com een e-mail met een betaalknop. Deze e-mail wordt rond de 24e van de maand verstuurd en het bedrag moet voor de eerste van de maand betaald worden. Heb je de e-mail niet ontvangen, kijk dan in je ongewenste e-mail of spambox. 

3. Huur handmatig overmaken
Je kunt de huur zelf naar ons overmaken op rekeningnummer NL50 ABNA 0436 4580 47 t.n.v. De Huismeesters. Vergeet niet je naam en adres bij de overschrijving te vermelden. De huur moet voor de eerste van de maand betaald worden.

Geef een gewijzigd rekeningnummer door aan De Huismeesters
Het is mogelijk om je gegevens te wijzigen via Mijn De Huismeesters. Let er op dat dit alleen is voor te ontvangen bedragen van de Huismeesters.
Is de rekeninghouder overleden en ben je erfgenaam?
Dan ontvangen wij graag een akte van overlijden en het rekeningnummer van de erfgenaam. Als er een notaris betrokken is, dan hebben wij de contactgegevens van de notaris nodig.

Mijn automatische incasso is niet gelukt, wat nu?

Algemeen

Wij incasseren het huurbedrag via automatische incasso op de eerste dag van de maand. Wij zijn niet in de mogelijkheid een tweede automatische incasso uit te voeren. Dit betekent dat als de incasso niet is gelukt, je automatisch een betaalherinnering ontvangt. Je ontvangt een betaallink van dehuismeesters@mind2pay.com.

Je kunt de huur ook zelf naar ons overmaken op rekeningnummer NL50 ABNA 0436 4580 47 t.n.v. De Huismeesters. Vergeet niet je naam en adres bij de overschrijving te vermelden.

Ik ontvang een teruggave van servicekosten, maar het rekeningnummer voor de uitbetaling is gewijzigd. Wat moet ik doen?

Algemeen

Is het rekeningnummer voor de uitbetaling van de servicekosten gewijzigd, dan passen wij dit voor je aan. Wij ontvangen dan graag het nieuwe rekeningnummer, zodat wij de uitbetaling correct kunnen laten verlopen.

U dient hiervoor het formulier 'wijzigen rekeningnummer' te gebruiken
Dit formulier dien je volledig ingevuld en getekend retour te sturen.

Is de rekeninghouder overleden en ben je erfgenaam
Dan ontvangen wij graag een akte van overlijden en het rekeningnummer van de erfgenaam. Als er een notaris betrokken is, dan hebben wij de contactgegevens van de notaris nodig.