Bernlef

De woningen in Bernlef zijn geschikt voor mensen van 65 jaar en ouder. Het zijn sociale huurwoningen, met een maximale huurprijs tot de primaire grens. De woningen worden toegewezen na een intake. Geïnteresseerden moeten ingeschreven zijn bij WoningNet. Wil je graag wonen in Bernlef? Dan mag je contact met ons opnemen door te bellen naar 050 365 71 71.

Over Bernlef

  • Voorzieningen direct onder en tegenover uw woning
  • Ruime entree en gangen met veel beweegruimte
  • Lift naar uw etage
  • Compact eigentijds sanitair en een moderne keuken
  • Ontmoetingsplek op iedere verdieping

Volop voorzieningen

De woningen zijn perfect gelegen tegenover het winkelcentrum Paddepoel. Er is een lift naar iedere etage. In de ontvangsthal en op de verdiepingen is voldoende ruimte voor een eventuele scootmobiel of rollator. Daarnaast bevinden zich verspreid over het gebouw diverse ontmoetingsplekken, zoals het wijkrestaurant Buurten bij Bernlef. De woningen zijn voorzien van compact en eigentijds sanitair en een moderne keuken. 

Altijd in de buurt

Johan Maring is als buurtbeheerder geregeld te vinden in Bernlef. Hij vertelt:

"Ik vind het fijn dat ik de mensen echt ken. Het is gezellig wonen in Bernlef. Er is zorg dichtbij. Er zijn geregeld leuke activiteiten, zoals de schilderclub en het zangkoor." 

"De bewoners genieten vooral ook van de faciliteiten in de buurt. En ze vinden het fijn dat er plek is voor bijvoorbeeld hun rollator of scootmobiel. Ik ben geregeld in het gebouw te vinden. Zo zorgen we samen voor een fijne woonomgeving."