Bernlef

De Huismeesters heeft per direct zeven mooie woningen beschikbaar in Bernlef. Binnenkort organiseren we een Open dag. Kunt u niet wachten? Neem dan gerust contact op voor een bezichtiging.

De afgelopen periode stonden de betreffende woningen in het complex leeg. De Huismeesters besprak met huidige bewoners wat er moest gebeuren om van Bernlef weer een aantrekkelijke woonomgeving te maken.

Zelf invloed

De binnentuin, de ontvangsthal en de leegstaande woningen werden opgeknapt. “Maar op een fijne woonomgeving heb je vooral zelf veel invloed. We zoeken daarom nieuwe bewoners met lef, die er met elkaar iets van willen maken”, aldus een van de huidige bewoners.

Per direct beschikbaar

  • Voorzieningen direct onder en tegenover uw woning
  • Ruime entree en gangen met veel beweegruimte
  • Lift naar uw etage
  • Compact eigentijds sanitair en een moderne keuken
  • Ontmoetingsplek op iedere verdieping

Volop voorzieningen

De woningen zijn perfect gelegen tegenover het winkelcentrum Paddepoel. Er is een lift naar iedere etage. In de ontvangsthal en op de verdiepingen is voldoende ruimte voor een eventuele scootmobiel of rollator. Daarnaast bevinden zich verspreid over het gebouw diverse ontmoetingsplekken. De woningen zijn voorzien van compact en eigentijds sanitair en een moderne keuken.

Bezichtigen

Binnenkort organiseren we een Open dag om de woningen te bekijken. Er is dan een modelwoning ingericht. Zo ziet u precies hoe de woning er uitziet als er meubels zijn geplaatst. Handig om een goede indruk van de mogelijkheden te krijgen. Kunt u niet wachten en wilt u de woning graag eerder bezichtigen? Neem dan gerust contact op.

Altijd in de buurt

Johan Maring is als buurtbeheerder geregeld te vinden in Bernlef. Hij vertelt:

"Ik vind het fijn dat ik de mensen echt ken. Het is gezellig wonen in Bernlef. Er is zorg dichtbij. Er zijn geregeld leuke activiteiten, zoals de schilderclub en het zangkoor." 

"De bewoners genieten vooral ook van de faciliteiten in de buurt. En ze vinden het fijn dat er plek is voor bijvoorbeeld hun rollator of scootmobiel. Ik ben geregeld in het gebouw te vinden. Zo zorgen we samen voor een fijne woonomgeving." 

Voor wie?

De woningen in Bernlef zijn geschikt voor mensen van 65 jaar en ouder. Het zijn sociale huurwoningen, met een maximale huurprijs tot de primaire grens. De woningen worden toegewezen na een intake. Geïnteresseerden moeten ingeschreven zijn bij Woningnet.